софтуерно изключване на адблу системата

Софтуерно изключване на AdBlue

Софтуерно изключване на AdBlue

Работата на дизеловите двигатели води до образуването на азотни оксиди, които замърсяват околната среда. Затова и голяма част от по-съвременните дизелови автомобили задължително са снабдени с AdBlue система. Тя е изградена от електронни сензори, модули и помпи, които при повреда могат да доведат до консумацията на голямо количество АдБлу течност, което е изключително неефективно за собственика на автомобила.

Какво представлява Адблу течността?

Как работи системата адблуе


Всъщност АдБлу течността е воден разтвор, който се състои от карбамид и деминерализирана вода. Тя се сипва в специален резервоар, предназначен за нея, който е под налягане и през инжектор се впръсква в потока от изгорелите газове. В резултат на това се получава амоняк, който неутрализира азотните оксиди.
И тъй като нищо не е вечно, тази система също може да се повреди. Превозното средство започва да консумира голямо количество течност и по тази причина резервоарът трябва да се зарежда доста често. От друга страна, системата е доста скъпа за поддръжка и при повреда голяма част от собствениците на автомобили предпочитат тя да бъде изключена.


Колко струва премахването на AdBlue системата при дизеловите автомобили


Вече споменахме, че системата може да се повреди и това да доведе до прекалено голяма консумация на специалната течност, използвана за неутрализиране на азотните оксиди. Нито прекалено големият разход на течността, нито поправянето на повредата е ефективно за собственика на автомобила, затова и голяма част от тях предпочитат системата да бъде изцяло премахната.
Тъй като при различните автомобили AdBlue системата също е различна, логично е цената по нейното премахване също да е различна. Цената по премахването конкретно за вашия автомобил можете да научите, като се свържете с екипа ни от опитни инженери, които са на ваше разположение, за да отговорят и на други въпроси, касаещи цялостната диагностика на превозното средство.
Имайте предвид, че само физическото премахване на системата не е достатъчно. То задължително трябва да е съпроводено и със софтуерното ѝ изключване. Компютърът на автомобила задължително трябва да се препрограмира, защото ще започне да подава неправилна информация и е напълно възможно превозното средство да премине в авариен режим.
Физическото премахване и софтуерното изключване на системата си има и своите предимства:
• мощността и производителността на двигателя се увеличават;
• отпада разходът за покупката на AdBlue течността;
• като цяло разходите за поддръжка на автомобила ще намалеят, защото това е една от най-скъпите за поддържане системи на превозните средства.

Ето и нашите решения за премахване на адблу системата


Нашите инженери предлагат най-добрите решения за премахване на AdBlue системата
Съвременните дизелови автомобили са сложни системи, управлявани от компютър, който трябва да бъде програмиран правилно, за да осигури нормалното функциониране на двигателя. Изключването на някоя от системите, каквато е AdBlue, води до разбъркването на този компютър, който отново трябва да бъде програмиран, така че двигателят да си продължи нормалната работа. Затова винаги е добре да се доверявате на най-добрите специалисти, които ще извършат качествено и прецизно своята работа.

Премахване на адблу система


Сигурни сме, че държите на перфектно обслужване, каквото ние от Топ диагностика можем да ви предложим. Уверени сме в качеството на своите услуги, защото наши партньори са най-добрите инженери в Германия и редица тунинг студия като Amg, Acschmitzer, Mpower и други. Съвсем спокойно след преработката на файловете ще получите от нас пълна гаранция, че дейността по премахването на системата е извършена перфектно.

Край с съобщенията за намаляване на адблу течността и оставащи километри

Съобщение за оставащи километри и свършване на адблу течността


Сигурни сме и, че сте наясно колко прецизни и стриктни са немците по отношение на своите автомобили. И именно това ни дава спокойствието, че ви предоставяме висококачествена немска услуга на достъпна цена. Сами ще се убедите в това, когато ни доверите автомобила си, за да извършим физическото премахване и впоследствие софтуерното изключване на неговата АдБлу система.


Премахване на системата без пушек

махане на адблу система без пушек


В стремежа си да спестят някой и друг лев, голяма част от водачите на автомобили предпочитат да заложат на анонимни майстори, които не е сигурно как ще се справят с ремонта и не могат да им дадат гаранция за него. Ако и вие сте опитали по този начин да премахнете AdBlue системата, но по време на движение автомобилът ви продължава да пуши, вероятно нещо не е свършено както трябва или системата е премахната само физически, като е пренебрегнато софтуерното ѝ изключване.
Ние от Топ диагностика ви гарантираме, че при нас това няма как да се случи. Залагайки на немската прецизност и на компетентността на нашите специалисти, поемаме ангажимент към вас, че след нашата намеса автомобилът ви ще работи перфектно. Всеки наш клиент получава гаранция, с която удостоверяваме, че сме свършили работата си изключително прецизно и качествено.


Намаляване на разхода на гориво чрез премахване на системата за пречистване на отработените газове


Когато една система в автомобила не функционира правилно, това води до влошаване работата на двигателя и съответно до увеличаване разхода на гориво. Неправилно функциониращата АдБлу система не прави изключение. Но след навременната намеса на специалисти, които да извършат физическото ѝ премахване и софтуерното изключване, автомобилът отново започва да консумира гориво, което е в рамките на обичайното за него.


Ако и вие сте се доверили на специалисти, това е един от признаците, че те са си свършили работата качествено. И именно това ви предлагаме ние от Топ диагностика – прецизна и висококачествена работа, както и гаранция след отстраняването на системата.


Увеличаване на мощността чрез премахване на системата за намаляване на замърсяването на въздуха

В случай, че тази система не е изправна, това несъмнено ще затрудни работата на автомобилния двигател и ще бъде последвано от намаляване на неговата мощност. С премахването ѝ работата на двигателя ще се подобри значително, а това ще спомогне за увеличаване и на неговата мощност. Ако тази дейност е извършена от специалисти, с каквито ние в Топ диагностика разполагаме, то задължително ще усетите как двигателят на автомобила работи много по-тихо от преди.

Важен съвет!

В повечето случай автомобилите имат освен адблу система и дпф(филтър за твърди частици) и е добре когато премахвате системата за adblue да направите и софтуерно премахване на дпф както и физически. В противен случай има голяма опасност да се запуши прекомерно бързо. В следствие на което да се повиши бързо диференциалното налягане. Което вече може да доведе до увреждане на двигател и турбо.

Софтуерно премахване на дпф на място в гр. София


Защо да се доверите на Топ диагностика


Топ диагностика е оторизиран диагностичен център, в който разполагаме с най-висококачествената апаратура, която бързо и точно ни отвежда до проблема на вашия автомобил. А само правилното му диагностициране ще ни покаже къде е слабото място на превозното средство, към което трябва да насочим усилията си.
Наред с висококачествената апаратура, при нас ще откриете и най-добрите специалисти, които са не само добре обучени, но и достатъчно прецизни в своята работа. Партнирайки се с едни от най-известните автомобилни инженери в Германия, можем да ви дадем гаранция за всяка извършена от нас услуга, защото знаем, че сме направили най-доброто за вашия автомобил.
В Топ диагностика ви очакват професионализъм и високо качество на достъпни цени.