Диагностика за Ауди, Шкода и Сеат

Диагностика за Ауди, Шкода и Сеат

Автомобилна компютърна диагностика на Audi

Цена за компютърна диагностика на Ваг групата Ауди, Сеат, Шкода, Фолксваген

Топ диагностика предлага високо качество на предлаганите услуги и опит от над 15 години със автомобили от цялото VAG-семейство. Това, което можем да гарантираме е, че ще извършим диагностика с оригинален Ваг ком който позволява пълно прочитане на всички системи и компоненти, следене на живи данни и анализ, проверка на дюзи, турбина, егр, дпф, мап, дебитомер, модули и всички екстри както и висококачествено програмиране, отключване на модулите, ъпдейт на системата, кодиране и разкодиране и така нататък. Диагностиката струва 60 лева, а за посещение на място взимаме допълнително 10 лева. Срещу вашите пари вие получавате отлична услуга и обслужване от професионалисти. Горепосочената цена е за диагностика и изтриване на грешки ако трябва да се адаптира, калибрира, ъпдейтва или променя нещо по софтуера на колата както и чип тунинг и изключване на ЕГР и/или дпф, вихрови клапи цените са по договорка!

Автомобилна компютърна диагностика на Ауди на място в София
Компютърна диагностика на Ауди

Предлагаме компютърна автодиагностика за Audi в София, която се състои в прочитане на живи данни и откриване на грешки в контролните модули и останалите компоненти на автомобила. Имате готовност да подложим на тест електрическата система и горивната уредба, за да видим дали всичко работи изправно. За да получим детайлна информация разполагаме със софтуер, който анализира работата на всички леки и товарни коли от VAG групата и специално за Ауди.

И, понеже искаме да ви улесним максимално, предоставяме гъвкавите и бърза възможност за автодиагностика на място в София. Ние ще диагностицираме вашето возило или ще направим тестове на автомобил преди покупка. Идваме на уговорения адрес на точната дата и част, като носим със себе си сканиращо устройство, лаптоп и софтуер, който показва техническото състояние на колата. В услугата влизат изтриване на грешки, разкодиране, ъпдейти и други.

Ако волана, светлините, централното заключване или друг модул не работи, ние ще видим къде е проблемът, и ще го отстраним. По този начин гарантираме високото качество на услугата автодиагностика на Ауди. В работата ни влизат универсалните софтуерни продукти за диагностициране – Launch и Delphi, които се използват според конкретния модел на возилото.

Ние ще прегледаме функционирането на двигателя, горивото и електричеството, за да се убедим, че всичко работи в изправност. Вашето Ауди се нуждае от прецизен анализ, който да покаже и докаже, че автомобилът е годен за употреба. Откривайки евентуални грешки, ние ще ви помогнем за тяхното отстраняване, както и ще дадем съвети за отстраняване на аварията.

Автодиагностика за Skoda

автодиагностика за шкода

Още един автомобил от VAG групата, за който предлагаме автодиагностика на място в София. Новите модели Шкода работят с компютър, така че са възможни дефекти в системата. За целта сензорите на леката или товарна кола ще спуснат живи данни за модулите, а нашата сканираща техника ще ги разчете. По този начин разбираме какво е състоянието на возилото.

Многото електроника понякога е способна да спре работата на автомобила, а това изисква спешната намеса на специалист. Това ни накара да предложим автодиагностика на Шкода в столицата, където много водачи залагат именно на тази марка. По-важното е, че ние не позволяваме на грешките да попречат на шофирането ви, като ги премахваме своевременно.

За съжаление много хора разчитат на анонимни сервизи, където диагностиката не е най-силната страна. В този ред на мисли Топ Диагностика гарантира за качествената работа, която ще извърши за вас. До момента извършихме автодиагностика на Skoda в различни столични квартали, а собствениците на превозните средства останаха доволни от нашата намеса.

Не бива да се тръшкате и вайкате, когато някой компонент от автомобила не работи. За това са предназначените тестовете, които се правят със сканиращи технологии на високо равнище. Все пак компютъра в колата ви играе важна роля и неговата работа, трябва да се следи, ако искате всичко да мине по мед и масло. Това е нашето задължение и ние ще го изпълним на 100%.

Автодиагностика на Seat

автодиагностика за сеат


Завършваме с оферта за автодиагностика на Seat, която също можем да извършим на вашия адрес, без да идвате в сервиза ни. По-горе споменахме за притежаваните от нас диагностични уреди и програми за автомобилите от vag семейството. Марката Сеат също принадлежи към него и ние ще извлечем живи данни за налични модули, сред които тези за управление, заключване, светлини, аларма и прочие. Данните се визуализират в графичен и табличен вид.

На този етап предлагаме автодиагностика на място в София, така че можете да ни търсите от всеки един район на големия град. От нас може да очаквате перфектно свършена работа, що се касае до автодиагностика на Сеат или друга популярна марка автомобили. Основната ни цел, е да спечелим доверието ви, и да работим с вас в дългосрочен план, ако имате такава нужда.

Топ Диагностика диагностицира превозните средства от VAG групата със сканиращи устройства и софтуер на световно ниво. Четенето на живи данни, тестовете на горивото и токовете, анализирането на двигателя и пълния пакет от услуги ще бъдат приложени веднага щом се свържете с нас. Ние ще се отзовем на повикванията ви бързо и без никакви затруднения.

Предлагаме и услугата оглед на автомобил преди покупка може да разгледате нашата страница диагностика на автомобил преди покупка