Работно време : 08:00-19:00 часа! Без почивен ден!
Обадете ни се : 0877197958
Пишете ни : topdiagnostika@abv.bg

Автодиагностика за Тойота

Телефон: 0877197958 

Добре дошли в сайта на Топ Диагностика, ние предлагаме автодиагностика на Тойота и други известни марки японски автомобили. Подлагаме на тест всички модели Тойота произведени след 1996 година, а имаме възможност да диагностицираме и по-стари коли. Нашите услуги включват тестове на аварирали возила, както и на леки коли, преди да извършите покупка.

Компютърна автодиагностика на място за Тойота в гр. София

Клиентите могат да се възползват от услугата автодиагностика на място в София, която ще им спести време от физическото присъствие във вечно натоварените сервизи. С нашата компютърна диагностика ще установим, дали вашето превозно средство е годно за използване, като в същото време ще анализираме евентуални грешки, повреди и проблеми.

Японските автомобили изискват диагностика със специален софтуер, който можем да предложим. Не се притеснявайте, защото производителността на нашите сканиращи устройства и програми е над 95% и извършеният мониторинг е напълно достоверен.

Четене на живи данни и анализ на модулите

Компютърна диагностика за toyota techstream

Това, което можем да гарантираме е перфектната автодиагностика на Toyota в София. Автомобилът ви разполага с вградени сензори, които пускат информация към контролните модули, а софтуерът ни отчита данните и ги изобразява във вид на графики и таблици. Ако един или повече модули не работят правилно, ще се открият причините за този проблем.

Ние наблюдаваме всеки отделен модул, за да ви пуснем сведения за функционирането на централното заключване, светлините на колата, еърбег функцията и още куп неща. Естествено, че можем да проследим и работата на горивната система на Тойота, за да ви уведомим защо вашето возило пали трудно в определени моменти. Всичко това получавате на топ цени.

Основната ни цел е да придобием пълна представа за това как колата ви работи. Време е да спрете да купувате изключително скъпите авточасти, без да знаете откъде идват затрудненията. За ваше облекчение сме предложили и автодиагностика на място в София.

Какъв софтуер използваме за компютърна автодиагностика на Тойота?

По стандарт работим с най-разпространените софтуерни продукти за автодиагностика на автомобили, Специално за марката Тойота използваме оригиналния софтуер Techstream Toyota чрез него прочитаме и анализираме на 100% правилно всичко запаметено в компютъра на вашата Тойота независимо коя година е пройзведена и всичко това на ваш адрес и удобен час в г. София. Работим също и с най-скъпите универсални компютърни софтуери и устройства, а именно:Bosch Kts, Launch и Delphi. Готови сме да включим в действие и лицензиран софтуер, с който да получите още по-подробни данни за състоянието на японската лека кола. До момента нашите анализи се славят с висока производителност, като в това се убедиха хиляди клиенти.

Проверката с компютър е най-сигурния начин да разберете какво се случва с даденото превозно средство. На нашия монитор се визуализират всички пробойни в горивната или електрическата система, както и отделните компоненти от тойотата ви. За по-малко от 30 минути можете да се снабдите с изключително важна и полезна информация за колата.

За да постигаме успехи при тестовете на Тойота, си служим със сканираща техника от най-високо ниво. Последната комуникира със сензорите на возилото и съставя становище относно всяка една функция. От всичко това става ясно кой компонент се нуждае от спешен ремонт.

Защо да се доверите на Топ Диагностика?

Има много причини да изберете Топ Диагностика за автодиагностика на Toyota и всички известни марки японски леки коли, джипове и други. Тук в уебсайта topdiagnostika.com описваме подробно нашата работа и всяка стъпка, която правим, за да извършим диагностициране на превозните средства, ако има нещо неясно, то свържете се с нас.

Работим на конкурентни цени, както ще се уверите и сами. Предоставяме гъвкавата възможност да извършим желаната автодиагностика на място в София, като по този начин пестим от ценното ви време. Идваме на адреса ви за броени минути, защото знаем колко важно е за вас, да открием грешите в компютъра на колата и останалите важни системи.

Не правим компромис с качеството на обслужване и за вас ще се трудят компетентни лица, преминали през съответните курсове за автодиагностика на Тойота и прочие известни брандове в света на автомобилите. В крайна сметка получавате отлична пакетна услуга.

Колко струва автодиагностика на Тойота?


Специално за нашите потребители предлагаме диагностика на Тойота срещу 40 лева. Посещението на ваш адрес се таксува отделно 10 лева, но това е всичко, което дължите. Скритите такси, пазарлъците и уловките не са присъщи за нашата фирма, тъй като искаме да спечелим доверието ви, и да работим с вас в дългосрочен план. Ето защо предложенията ни са кристално ясни и за всички тях даваме информация в страниците на сайта, в който се намирате. Очакваме да ни потърсите, за да отговорим всичките ви допълнителни въпроси.