Работно време : 08:00-19:00 часа! Без почивен ден!
Обадете ни се : 0877197958
Пишете ни : topdiagnostika@abv.bg

Автодиагностика за Нисан

Телефон: 0877197958 

Поредното предложение на Топ Диагностика е автодиагностика на Нисан. Едноименната японска компания произвежда автомобили, които залагат изключително на компютри и електроника, което налага специфичен подход към тях. В този ред на мисли нашата фирма е готова да анализира техническото състояние на колата ви, и да отстрани всичките грешки.

Ако компютърът на вашето возило не работи правилно, то ние ще открием причината със съдействието на диагностичната ни техника, която включва и универсален софтуер за разчитане на живи данни. И, за да бъдем максимално ясни, ще кажем, че действаме бързо и качествено. Ние откриваме всяка пробойна в системата и я отстраняваме за кратко време.

Японските леки или товарни автомобили, са трудни за диагностициране, но не и когато за него работят професионалисти от нашия ранг. Не предлагаме просто поредните тестове в препълнените сервизи, а автодиагностика на място в София, с чиято помощ ще спечелите ценно време и резултатите ще бъдат на високо равнище, така както бихте искали да стане.

Методи за автодиагностика на Nissan

Автодиагностиката на Nissan се извършва чрез специализиран софтуер, който чете живи данни от автомобила и предоставя информацията за модули, горивна система, токове, двигател и други компоненти в табличен и графичен вид. Нашият екип разчита различните сигнали и взима съответните мерки. По всяка вероятност джипа, седана, комбито или товарната кола имат нужда от препрограмиране, отключване или разкодиране на определени модули.

Прочитане на живи данни

Живите данни на превозното средство се отчитат със съдействието на сензорите на автомобила, които показват информацията на нашите сканиращи устройства. Ако въздушната възглавница не работи, светлините не искат да се включат, а алармата отказва, то ние ще се погрижим да вкараме в експлоатация тези елементи чрез изтриване на грешки, програмиране, разкодиране и други действия, за които ще получите информация, след като ни посетите.

Какви софтуери използваме за автодиагностика на място

В повечето случаи методите ни за изследване на колите ви, се касае до използването на софтуерните продукти Delphi и LAUNCH. Естествено, готови сме да включим в употреба и дилърски софтуер, за да разгадаем откъде идват проблемите на превозните средства. По-важното е, че при всички положения ще постигнем успех с извършените от нас анализи.

Топ Диагностика дава гаранция за всяка от предложените в сайта услуги. Клиентът е преди всичко и за това няма да си позволим лукса да го подведем. Още повече, когато говорим за японски автомобили и автодиагностика на място в София, ще бъде изчерпателни докрай. За щастие в наши дни не сме имали рекламации и вярваме, че тази тенденция ще се съхрани.

Вредно ли е да имате много електроника в автомобила?

В зависимост от модела на колата, се определя дали електрониката работи качествено или не. Не малко потребители търсят автодиагностика на Нисан, защото изпитват затруднения с използването на различните модули, които дават чести грешки. От екипа ни зависи да изтрием грешните кодове и да препрограмираме системата, за да работи по подходящия за вас начин.

Проверка на електронните модули и екстри

Голяма част от водачите съобщават за проблеми с ABS модула, еърбега, светлините и останалите компоненти. Нищо чудно да се наложи детайлен анализ на компютъра на колата, за да се разбере от какво страда тя. Това обаче не бива да ви притеснява, защото ние сме готови да подложим на тест всички компоненти на вашия Нисан и да илюстрираме състоянието му.

Що се касае до това, дали електрониката е вредна, ще кажем, че в някои случаи тя е много полезна. Не за друго, а защото отделните сензори съобщават за наличието на повреди и аварии, а това ще ви спести пари от закупуване на части и разправии в десетки автосервизи. Вие научавате за неизправностите за Нисан чрез прецизна автодиагностика на място в София.

Защо да потърсите съдействие от Топ Диагностика?

Топ Диагностика е фирма с богат опит в автодиагностика на японски автомобили и не само. По-важното е, че ние не искаме от клиентите да изразходват времето си, за да ни посещават в сервиза. Предоставяме услугата автодиагностика на място в София, като за посещението взимаме скромните 10 лева, а диагностичната ни процедура струва само 40 български лева.

Тук в уебсайта topdiagnostika.com ще откриете справки за диагностика и на други марки японски, немски, френски, италиански и прочие превозни средства. На вас оставяме решението, дали да се свържете с персонала ни, или ще потърсите друга алтернатива . Пожелаваме ви много успехи!

Може да се свържете с нас на формата за контакти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *