Реални ли са километрите на колата

Реални ли са километрите на автомобила

Реални ли са километрите на автомобила

Проверка на километрите

Много клиенти се обръщат към нас с въпроса дали има вариянт да се видят реланите километри на автомобила. В тази статия ще се опитаме да ви обясним вариянтите за достигане на реалните километри на автомобила.

Един от вариянтите е, чрез задълбочена автодиагностика, това ще рече прочитане и анализиране на всеки модул по отделно. Повечето пройзводители на автомобили вргаждат все по умни модули за всяка една екстра на автомобила. Тези модули съхраняват информация за колата, като година на пройзводство, изминати километри и технически пройзводител. Но проблема е, че тези модули започват да се използват масово след 2007 година сред авто-пройзводителите. Също така не всяка марка позволява и съхранява тези данни.

При Мерцедес, БМВ, Ауди, Тойота, Хонда и някой френски марки и модели могат да се извадят тези показатели от различните исторически данни запаметени в паметта на колата.

Друг вариянт за проверка на километража на автомобила е ако е внесен от Италия, чрез официална база данни. Ето пример на проверен автомобил:

Тук продавача е описал автомобила със снимки и описание още от търговеца в Италия и опоменатите километри са 130 000км. Държим да отбележим, че това е показателя на километража в Италия, което значи, че още там е превъртян и манипулиран.

След проверка на километрите по регистрационния номер на автомобила излиза, че на последния технически преглед е бил на 219 623 км което е почти двоен пробег от показателя на километража на Джипа.

За този момент могат да се правят справки само за коли внос от Италия.

За повече информация и справки за километража на колата ни потърсете:

телефон: 0879 20 36 40

майл: topdiagnostika@abv.bg

Facebook: Messenger