Работно време : 08:00-19:00 часа! Без почивен ден!
Обадете ни се : 0877197958
Пишете ни : topdiagnostika@abv.bg

Автодиагностика за Хонда и Ровър

Компютърна автодиагностика на Хонда

Телефон: 0877197958 

Диагностика на хонда на място в София

От останалите материали тук в topdiagnostika.com става ясно, че мисията по диагностициране на японски автомобили не е никак лесна. Това обаче не е наш проблем, тъй като предлагаме автодиагностика за Honda и всички модели, които принадлежат към тази марка. Гарантираме, че с нашата намеса ще се разчетат живите данни подадени от сензорите на колите, и ще се изтрият всички налични грешки създаващи проблеми и затруднения на водачите по пътищата.

За разлика от много други, които ще ви накарат да ходите по сервизи, и да губите време в разправии, ние предлагаме автодиагностика на място в София. С други думи ще пристигнем на заявен от вас адрес, за да извършим оглед на колата и съответните тестове. Сканиращата апаратура кореспондира с извличането на живи данни и показва детайлни резултати от диагностиката. От този момент нататък нашата задача става значително по-лесна и възможна.

Екипът на Топ Диагностика извършва програмиране и препрограмиране на модули, изследване на горивната уредба, тест на електрическата система, анализ на двигателя и всички най-важни неща за вашата Хонда. С наша помощ ще научите какво е реалното състояние на леките или товарни автомобили, джипове, ванове и тем подобни. Всичко това на отлична цена за клиента.

Ако изберете нас за автодиагностика за Хонда, няма да сгрешите. Използваме иновативен софтуер, който открива всички пробойни в колите от японската марка. Имаме пълна готовност да включим в действие и лицензирани програми, за да дадем повече сведения относно техническото състояние на превозното ви средство. Ето защо може да изберете точно нас.

Разглеждаме отделно всеки компонент на автомобила ви. Това се случва, когато повикате екипите ни за автодиагностика на място в София. Ние идваме и носим със себе си лаптоп, сканиращи устройства(кабели и букси) и програма, която чете живи данни от колата ви. В следващия момент получаваме графики и текстове за наличие на грешки и пробойни. Това ви помага да се справите с неизправностите по-бързо и надеждно, отколкото сте предполагали.

Компютърна автодиагностика на Rover

Автодиагностика на ровър на място в София land rover

Джиповете, седаните и комби вариантите от серията Rover, също могат да разчитат на автодиагностика на място в София. Софтуерните ни продукти Delphi и Launch получават точните сигнали от сензорите на автомобилите ви, а ние ги разчитаме и обработваме по най-добрия начин. Ако се наложи ще направим ъпдейти, разкодиране, изтриване на грешки и така нататък.

По-добрата новина тук е, че няма нужда да посещавате физически нашия сервиз, за да се извърши оглед на кола. Предоставяме услугата диагностика преди покупка на автомобил, както и спешна намеса при аварирало превозно средство. Диагностицирайте вашия Ровър, за да се запознаете с неговото функциониране и да предотвратите излишни харчове за части и ремонти. Ние не само правим диагностика, а помагаме за правилната работа на колата ви.

Компютърна автодиагностика на всички видове Ленд Ровер на място в гр. София от Топ диагностика Land Rover

Автомобилите с марката Rover притежават много електроника и компютрите им често създават проблеми на водачите. В такива моменти най-доброто решение е автодиагностиката, за която пишем на нашите страници. Тя предоставя информация за работата на контролните модули и системи във возилото, така че да се стигне до необходимото заключение и последващ ремонт.

Нашата гордост са универсалните сканиращи устройства, с чиято помощ предоставяме точни резултати на клиентите си. Извършването на автодиагностика на Rover включва прецизен анализ за всеки отделен компонент от превозното средство. И, за да останете задоволени от работата ни, отново включваме услугите програмиране, разкодиране, ъпдейти и прочие.

Цени за диагностика на Honda и Rover

По всяка вероятност най-важната тема за клиентите е цената за автодиагностика на място в София на Honda и Rover. Тестът на модулите и компонентите струва 40 лева, а ако искате да го извършим директно на адреса ви, ще трябва да заплатите отделно, сумата от 10 лева, която се плаща заради самото ни посещение. Няма значение от кой квартал ни търсите, тъй като цените са еднакви и не подлежат на промени. Идваме с наш транспорт и стартираме работа незабавно. За всяка извършена от нас услуга получавате гаранция и съответната фактура.

Топ Диагностика не прави компромиси с качеството на услугите си. В това се убедиха много столичани, и ще сме щастливи, ако и вие се присъедините към тях. На страниците на нашия сайт ще откриете още подробности за предложенията ни, както и координати за връзка. Повече по темата автодиагностика на автомобили ще получите, след като се свържете с нас.

Ние от Топ диагностика можем да ви помогнем при избора и покупка на употребяван автомобил може да се възползвате от нашата услуга оглед и диагностика преди покупка на автомобил на място в София и цялата страна.

Ние предлагаме също така да изкупим старата ви и ненужна кола, за целта тя трябва да е пройзведена след 2002 година да е в движение и да е с платени данъци и такси. Ако всичко това е наред може да се свържете с нас на страницата ни изкупуване на коли