Компютърна диагностика на леки коли и камиони

Компютърна диагностика на леки коли и камиони

Ние сме една от наложилите се с професионализма си фирма в София. Предлагаме диагностика на леки автомобили, джипове, бусове, мотори и селскостопанска техника. Можем да ви предложим качествени услуги, съобразени с изискванията на клиента.

Автодиагностика на място от Топ диагностика

Автодиагностика на място в София от Топ диагностика
компютърна диагностика

Тази удобна за повечето от клиентите услуга вече е утвърдена и предпочитана. Тъй като спестява времето за придвиждане на автомобила до съответния сервиз. Така на място проблемът може да бъде диагностициран, а грешките-изчистени. Предлагайки тази услуга, улесняваме клиентите си максимално, като им помагаме, в случай на нужда.

Това, което ни е необходимо, за да направим диагностиката, е да уговорите с нас по телефона удобен ден и час. Важно е да ни съобщите модела на автомобила, марката и годината на производство. Очакваме да ни обясните и какъв е точния проблем, защото проблемът може да е механичен, а не електронен. От вас се изисква още да ни осигурите достъп до автомобила и да заредите акумулатора му предварително.

Каква е цената за диагностика на автомобил?

Ако услугата се извърши на място, тя струва 70 лева. В които влизат проверка и изтриване на всички грешки в модулите и системите на автомобила, съобразно модела и марката му.

Трябва да уточним предварително, че тези грешки могат да се появят отново. Докато проблемът не се реши кардинално с подмяна на модул, датчик или друга част. Автодиагностиката на автомобил продължава от 30 до 60 минути. Като в тях влиза и проследяване на живите данни. Това се прави за да се види как се държат двигателят и другите системи в реални условия.

Каква техника използваме ?

Изтриване на грешките в компютъра на колата

Доверили сме се на професионалната техника на MB Star diagnostsi Xentri, Das, BMW inpa+Ista D, Vida Volvo, Can clip Renault, VCds VW+Skoda+Seat+Audi, Lexia+Diagbox, Honda HDS, Techstream Toyota, Opcom+GM Opel+Chervolet, Ford, Bosch, Delphi, Launch, WowWurth. Както и дилърски програми по модели с който проследяваме поведението на автомобила по време на движение в реално време. Компетентният ни екип е обучен да работи с всички функции на посочената техника. Това гарантира адекватно използване на модерен софтуер за всички марки и модели автомобили. Също така и строителна техника, селскостопанска техника, мотори, камиони, бусове и джипове.

Как се диагностицира бус и каква е цената?

Това, което отличава диагностиката на бус от диагностиката на кола е допълнителната техника и повечето познания, които проверяващият притежава. Диагностицирането се налага особено на по-новите модели бусове, чиито двигатели са с много повече електроника, модули и датчици.

Цената за диагностика на бус на място е 100 лева.

Как се диагностицира джип и каква е цената?

И тази услуга се извършва на адрес, посочен от клиента. Разликата в диагностицирането на техника с двойно задвижване 4х4 е, че освен диагностицирането на стандартните модули и системи е необходимо да се наблегне и на двойното задвижване: раздатка/диференциал/халдекс. Диагностиката приключва с изтриване на всички грешки, натрупани в компютъра, които сме установили при прочитането на системите и модулите.

Цената е от 80 до 120 лева в зависимост от марката и модела на джипа

Как се диагностицира камион и каква е цената?

Услугата се предлага не само за София, но и за нейните околности. Отнася се за всички камиони, произведени след 1999 г. Освен прочитането на всички датчици, модули и системи на камиона. Диагностиката включва проследяване поведението на двигателя – цилиндри, въздух и обороти. Камионите за разлика от леките коли са захранени на 24 волта вместо на 12 и имат разлика в спирачната система и системите за сигурност затова е нужно да се работи със специализирани тестери и софтуери за правилното прочитане на всички системи. Предлагаме диагностика на дилърско ниво на всички модели камиони Мерцедес със стар диагноза.

Цената за диагностика и посещение на ваш адрес е от 120 до 200 лева в зависимост от модела и марката на камиона.

Как се диагностицира селскостопанска и строителна техника и каква е цената?

Диагностиката на този тип техника много се различава от обикновената компютърна диагностика и е специфична за изпълнение. В зависимост от вида на техниката за диагностициране, се използват различни професионални уреди. Тази техника да проследява работата на модулите и системите.

Цената за посещение на ваш адрес и пълна диагностика на селскостопанска техника е от 180 до 250 лева за гр. София и от 400 лева извън София

Как се диагностицира мотор?

Характерното при диагностиката на мотор е проследяването на реакцията му и поведението на двигателя по време на движение. За последните модели мотори се използват OBD -букси за разчитане на компютъра им. Специфично е, че обемът на данни за прочитане е в зависимост от марката и модела на мотора.

Цената за диагностика на мотори е от 80 до 150 лева в зависимост от марката и модела

Защо да се обадите точно на нас за автодиагностика на място?

Компютърна диагностика на автомобили на място в София

Защото ние предлагаме оглед и пълна диагностика на всякакви модели коли. Както и бусове, джипове, камиони, мотори, селскостопанска и строителна техника на място. Не само преди покупка, но и при възникнал проблем за района на гр. София.

Проблемите с горивната система, блокирали електрически стъкла и огледала. Също така и запалването, спирачните системи, педала на газта и всички вградени в автомобила екстри. Като климатик, навигация или аудио система могат да се диагностицират и да се отстранят на място. Така не се налага да си губите времето за посещение в сервиз. Топ диагностика разполага не само със стандартните OBD-букси за захранване на автомобилите. Произведени преди 2000-та година, автомобили са с букси по-марки, а не както по новите с универсаланата ОБД букса.
Телефонът ни за запитвания е 0876063567 .