Работно време : 08:00-19:00 часа! Без почивен ден!
Обадете ни се : 0877197958
Пишете ни : topdiagnostika@abv.bg

Автодиагностика за Мазда и Инфинити

Компютърна Автодиагностика на Мазда в гр. София на ваш адрес!

Телефон: 0877197958 

Ние от Топ Диагностика представяме нашите възможности за автодиагностика на Мазда в град София на ваш адрес и време което е удобно за вас. Работата ни включва извличане и разчитане на живи данни от автомобила, за да проверим дали всички системи функционират нормално. Ако намерим грешни кодове, то ние ще действаме бързо, за да ги отстраним и в същото време да върнем нормалните функции на контролните модули.

Правим тестове на бензинови и дизелови уредби, както и на електрическата система на превозното средство. Всички грешки и аварии в компютъра биват отстранявани от екипа ни. За да получите качествена услуга, без да губите от времето си, предоставяме чудесната възможност за автодиагностика на място в София. Идваме и стартираме работа незабавно.

Защо да изберете Топ диагностика?

Някои сервизи не се справят с компютърна автодиагностика на Mazda, защото не притежават необходимите сканиращи устройства и правилния софтуер. Ние работим с универсална и скъпа апаратура, на която може да се доверите. Диагностицираме всички модели Мазда, които се контролират от компютър. Грижим се отделните модули за чистачки, волан, заключване, светлини и т.н. да работят безпроблемно. За целта извършваме кодиране, програмиране, ъпдейти и други.

Компютърна диагностика на мазда на място в София

Важни неща който трябва да обясните след като ни се обадите

От вас се изисква да се свържете с нас, и да посочите точен адрес, на който да дойдем. С нас ние взимаме сканираща техника и лаптоп с подходящия софтуер за анализи на автомобили. За персонала ни е от изключително голяма важност, да се уточни техническото състояние на возилото. Всеки един гаф в системата ще бъде отбелязан на нашия компютърен монитор.

Разбира се, тук в сайта topdiagnostika.com, ще откриете и още предложения за автодиагностика на японски и други леки и товарни коли, както и на джипове. Имаме дълъг опит в диагностицирането на превозни средства, и ще ви го демонстрираме, ако ни дадете шанс. Това, което можем да предложим е безупречна работа, достъпни цени и пълна гаранция.

Автодиагностика на Инфинити

Собствениците на Infiniti също имат повод за спокойствие, тъй като Топ Диагностика предлага тестове и на тази марка автомобили. Главната идея е да прочетем правилно живите данни от сензорите на колата, а след това да ги обработим и анализираме. Ние сме запознати с всички кодове за грешки и знаем как да се справим с тях. Това, разбира се, е и нашата главна задача.

Компютърна автодиагностика на място за Инфинити infinity

Извършвайки автодиагностика на място в София предлагаме цялостно сканиране на системите и компонентите в превозното средство. Работим с програми като дилърски кабели и софтуер както и Bosch KTS, Delphi и Launch, които показват най-точно какво е състоянието на возилото. Най-хубавото е, че софтуерът ни работи бързо и няма да ви отнемем много от ценното време. Това е и една от топ причините, все повече хора да ни викат на техните адреси, за да диагностицираме различните проблеми.

Освен, че правим автодиагностика на Infiniti, с цел да премахнем евентуалните грешки, извършваме и оглед на кола преди покупка. С други думи, ако ви предстои да закупите автомобил от тази марка, то ние ще го подложим на пълен тест, за да разберете, дали возилото си заслужава инвестицията, или ще е по-добре да се насочите към друг вариант.

Имаме солиден опит в програмирането, подновяването, разкодирането и работата с контролни модули, тъй че няма от какво да се притеснявате. Още повече, че софтуерът, с който работим е доказал класата си през годините и това не е тайна за специалистите в тази област.

За да заявите автодиагностика на Инфинити е нужно да използвате контактната форма в сайта ни. Там ще намерите нашите телефони и адреси, както и ще разполагате с опция за изпращане на електронна поща. Ние от topdiagnostika.com ще отговорим любезно на всеки ваш въпрос.

Автодиагностика на Мазда и Инфинити – цени

Цената за еднократна автодиагностика на Мазда или Инфинити е 40 лева. В нея влиза тестване на контролни модули, анализ на двигател, проверка на бензинова и електрическа система или други компоненти от автомобила. Тази цена е фиксирана и не се дължат никакви скрити такси.

Ако желаете да извършим автодиагностика на място в София към цената от 40 лева, се прибавят още десет лева за посещение. Общата цена в този случай става 50 лева и отново влизат по-горе изброените услуги. Тук е важно да запомните, че извършваме диагностика на място само за района на София. Допълнителна информация за поръчки и обслужване, ще дадем, след като влезем във връзка с вас потребителите. Очакваме да ни се обадите.