Работно време : 08:00-19:00 часа! Без почивен ден!
Обадете ни се : 0877197958
Пишете ни : topdiagnostika@abv.bg

Автодиагностика за Пежо

Телефон: 0877197958 

Компютърна автодиагностика от Топ Диагностика предлага тест на всички модели Пежо, като ние разполагаме със съответната диагностична техника, с чиято помощ ще разберем какво е състоянието на вашия автомобил. Сканиращите ни устройства ще установят как работят отделните модули на колата, а софтуерът ще визуализира живите данни, като ги конвертира във вид на детайлни таблици и графики.

Компютърна Диагностика на място в София за Пежо Peugeot

Ако изберете нашата фирма за автодиагностика на Peugeot в София, ще получите обслужване от най-високо ниво. Ние предоставяме опции за прочитане и премахване на кодове за грешки, кодиране и разкодиране, извличане на живи данни, програмиране и редица други. Следим работата на електрическите и горивни системи на вашите леки или товарни коли, джипове, бусове и др. Предлагаме автодиагностика на място в столицата на много достъпна цена.

Какво включва нашата компютърна автодиагностика на Пежо?

За всички, на които им е писнало да харчат луди пари за части по сервизите, без да знаят каква е повредата в тяхното Пежо, предлагаме извършването на пълна диагностика, чрез която ще намерим конкретната причина за неизправността във возилото. В следващите редове ще опишем какво точно включват услугите ни, за да може да се ориентирате лесно и бързо.

  • Получаване на живи данни от сензорите на автомобила;
  • Прочитане и изтриване на грешки;
  • Мониторинг на горивната система (бензин, дизел, газ);
  • Тест на електрическата система на леката кола;
  • Проверка на функционалността на контролните модули;
  • Кодиране, разкодиране и програмиране на модули;

В случай, че отделните модули за светлини, заключване, еърбег или други не работят правилно, ние ще открием причината, и ще я отстраним своевременно. Добрата новина е, че извършваме цялата диагностика на място в София и не е нужно да си губите време по сервизите. Пристигаме на ваш адрес със собствен транспорт за възможно най-кратко време.

Имаме всички необходими сканиращи устройства, с които анализираме работата на автомобилите. Ето защо, много клиенти предпочетоха автодиагностика на Peugeot от нас. Това може да ви звучи нескромно, но е самата истина, в която може да се уверите и самостоятелно.

Вид, функционалност и опции на софтуера ни Лексия:

Боравим със съвременен софтуер за диагностика на Пежо. От години работим със оригиналните системи Лексия и софтуера към нея Пежо Планет който е оригиналния софтуер за Марката Peugeot. Разполагаме също така и със допълнителни диагностични уреди на марките: Bosch Kts, Delphi и Launch, които предоставят подробна информация за наличието на грешки и проблеми във возилото ви. На мониторите ни се изобразява информация за моментен и среден разход на гориво, моментната мощност на колата, температурата на маслото и редица други неща.

Компютърна диагностика на всички видове Пежа както и оригинален Софтуер за диагностика на Пежо на място в гр. София на ваш адрес

За кратко време ще направим анализ на работата на компютъра на автомобила. При наличието на грешки, се започва процедура по изтриване на кодове и/или препрограмиране на модули. Извършваме и всички необходими ъпдейти на системата. След като приключим с работата ни, вече ще можете да използвате спокойно всички компоненти на пежото ви.

Високата производителност на софтуерните ни продукти е гарантиране. Няма как да имате проблеми след нашата намеса, така че можете да ни се доверите, и да ни повикате при желание да направим автодиагностика на място в София, в която и част на столицата да се намирате. Разбира се, фирмата ни дава гаранции за качеството на всяка предложна услуга.

Защо да изберете нас за компютърна диагностика на Peugeot?

Имате няколко основателни причини да се възползвате от услугите на Топ Диагностика. Една от тях е, че ние сме една от най-известните и опитни фирми за компютърна автодиагностика на Пежо и други френски автомобили на място в гр. София. Разполагаме с пълен набор от уреди, за да извършим прецизни тестове на вашите леки автомобили, товарни коли, бусове и джипове. Освен всичко това услугите ни могат да бъдат извършени на място в столицата, което е едно от най-големите ни предимства.

Цена за компютърна диагностика на място Peugeot

И сега идва най-хубавата част. За автодиагностика на място в София, трябва да платите 40 лева и скромните десет лева за посещение на адреса ви. По този начин срещу малка сума пари можете да заявите оглед на кола преди покупка, автодиагностика на аварирал автомобил, спешна диагностика, с цел пълно премахване на грешки и пробойни в системата на колата.

Ние не само диагностицираме вашето возило, но и го привеждаме в добро състояние. Мнозина вече се довериха на услугите ни и не направиха грешка. Сега остава и вие да се включите в списъка на доволни клиенти, за да можете да шофирате в пълно спокойствие, където и да се намирате. Всички допълнителни въпроси задавайте в контактната ни форма.