Работно време : 08:00-19:00 часа! Без почивен ден!
Обадете ни се : 0877197958
Пишете ни : topdiagnostika@abv.bg

Диагностика за БМВ и Мини Купър

Автодиагностика за БМВ

Телефон: 0877197958 

Ако се нуждаете от прецизна автодиагностика за БМВ, то екипът на Топ Диагностика, ще ви предостави висококачествено обслужване на европейско ниво. Ние извършваме диагностика на място в София или в нашите сервизи. Предлагаме тестове на електрическата и горивна система, двигателя и всички модули на автомобила. Всичко това се случва на достъпна цена.

В началото автодиагностиката за BMW стартира с четене на живи данни, които се подават от вградените сензори в леката кола. Те от своя страна осигуряват детайлна информация за возилото и неговото състояние.

Ролята на сензорите е да прехвърлят данни към модулите, а софтуерът ги обработва и ги визуализира във вид на графики и таблици на нашия монитор.

Контролните модули са свързани с правилното функциониране на светлините, airbag системата, автоматичните прозорци, заключването на превозното средство и други. Ако има налични грешки, извършеният тест ще ги фиксира като по този начин се открива проблемът и се намира начин за неговото своевременно отстраняване. Разбира се, предложената от нас автодиагностика за БМВ, включва и ъпдейт на модули, въвеждане в изправност и т.н.

И, понеже използваме качествен софтуер, сме готови да анализираме горивната система на автомобили работещи с бензин, газ и дизел. За възможно най-кратко време получаваме сведения за функционирането на отделните компоненти и извършваме съответните възстановителни процедури. Правим всичко това, за да останете 100% доволни от услугата.

Най-хубавото е, че не е нужно да посещавате физически наш адрес. Това е така, защото можете да се възползвате от автодиагностика на място. Идването на екипите ни ще струва скромните десет лева, а самата диагностика на седани или джипове с марката BMW е на цена 40 лева. В тази цена влиза диагностициране на цялата система на возилото за района на град София.

Автодиагностика на Mini Cooper

За да не сменяте постоянно скъпи части на Mini Cooper, е желателно да му направите съответната диагностика. В този ред на мисли ние от Топ Диагностика сме готови да предложим тест на контролните модули, горивото, електрическата система и всички компоненти от колата ви. Нашият професионален анализ ще даде пълни резултати.

Вие можете да ни потърсите за автодиагностика на Mini Cooper, която ще извършим на вашия адрес или в оторизирания ни сервиз в столицата. По този начин ще установим, дали компютърът на автомобила работи изрядно, както и ще прегледаме всички отделни модули. Откриваме бързо проблемите и ги отстраняваме с вещина, за да ви бъдем от полза.

Работим със съвременни сканиращи устройства и софтуерни продукти, сред които популярните Delphi и Launch. Тестовете на превозните средства са сигурни и верни на 100%.

До този момент няма клиентски оплаквания, така че не се колебайте да ни гласувате доверие. Ние гарантираме за качеството на всяка наша услуга и не допускаме никакви грешки при работа с клиентите. Това е основната причина да сме толкова търсени от водачите в най-големия български град.  

За да ви улесним още повече ви даваме шанс да направите автодиагностика на място в София. По този начин пестите време от обиколка на сервизите и в същото време научавате какво е състоянието на вашия Мини Купър.

И тук цената за диагностициране е 40 лева, а посещението струва само 10 лева. При нас няма скрити такси и допълнителни харчове за услугите ни.

Какви са плюсовете на Топ Диагностика?

Фирмата предлага автодиагностика на място в София, както и коректно отношение към клиентите си. Ние идваме за кратко време на вашия адрес, за да извършим важните тестове и ремонти. За разлика от много други цената, която предлагаме е напълно достъпна и нормална за собствениците на автомобили с марката BMW и Mini Cooper. Разбира се, ние работим и с много други известни марки, за които ще прочетете повече тук в сайта topdiagnostika.com.

Ако търсите добър оператор, който да се заеме с автодиагностика на колата ви, то не търсете други, а проверете нашите гъвкави предложения. За вас ще работи млад и сплотен екип, който разполага със съответния софтуер за детайлни анализи.

С наша помощ ще откриете грешките и неизправностите във возилото, за да бъдат те коригирани и своевременно отстранени. Поемаме отговорността и имаме силите да се справим с всяка една ситуация, която изисква прецизно диагностициране на колите и вземането на мерки за премахване на повредите.