Софтуерно изключване на егр клапан в гр. София

Софтуерно изключване на ЕГР

Софтуерно изключване на ЕГР

Производството на голяма част от съвременните автомобили е съобразено с екологичните изисквания на ЕВРО стандартите. Тоест по тях има редица нови части, чиято цел е да намалят вредните емисии за околната среда. Една от тях е EGR (ExhaustGasRecirculation) – клапан, който да извърши рециркулация на изгорелите газове. Това е клапанът, който е отговорен за регулиране потока на изгорелите газове.

Как работи ЕГР клапана

При смесването на гориво, кислород и азот в горивната камера на автомобила, температурата се повишава страшно много, а това води до изгаряне на азота, вследствие на което се образуват азотни оксиди, замърсяващи околната среда. Ролята на този клапан е да върне част от изгорелите газове обратно в двигателя, което ще доведе до забавяне на процеса на горене и намаляване на образуването на вредните за околната среда азотни оксиди.


И тъй като няма нищо вечно, ситуацията с ЕГР клапана не е по-различна. Работейки при изключително тежки условия, с течение на времето той се зацапва. Моторът, който го задвижва – се износва. Когато клапанът не функционира правилно, компютърът го отчита като грешка и автомобилът се оказва в авариен режим.

Колко струва премахване на егр клапан

Съществуват няколко начина за справяне с проблемите, които са следствие от неправилно функциониращ ЕГР клапан. Ето и кои са те:
• Възможно е да се промени стойността на количеството отработени газове;
• Може също той да бъде свален и почистен;
• Вариант е и замяната му с нов.
И тъй като всички те са изпробвани и е установено, че не са напълно ефективни, софтуерното изключване на ЕГР си остава най-доброто решение в случая. Когато се стигне до него, се доверете на истински специалист, който наистина знае какво прави.
Вероятно голяма част от вас си задават въпроса колко би им струвала подобна услуга в оторизиран сервиз, предлагащ диагностика на автомобили. Веднага ще ви дадем отговор – цената варира в зависимост от марката и модела на различните автомобили. Свържете се с нашия екип, за да научите конкретно колко би ви струвало на вас да бъде премахнат клапана. Екипът ни от опитни инженери ще ви разясни кои са възможните варианти за справяне с проблемния клапан, както и ще ви запознае с цената на всеки един от тях.

Задължително физически + софтуерно премахване на егр

ЕГР се премахва както физически, така и софтуерно. Само физическото му премахване не е достатъчно, тъй като в такъв случай сензорите ще започнат да подават неправилна информация за дебита на въздуха към компютъра и е вероятно автомобилът да премине в авариен режим. Пренебрегването на софтуерното изключване може да доведе до намаляване на мощността, повишаване разхода на гориво и наличието на черен неприятен пушек по време на шофиране.
За да сте сигурни, че клапанът е премахнат правилно, е необходимо да се доверите не на първия срещнат автомонтьор. Нужен ви е специалист не само с технически умения, но и специални познания за начина на работа на компютъра.

Премахване на егр  клапан

В повечето случай освен софтуерното изключване на егр клапана е добре да се премахне и изключи софтуерно дпф филтъра в противен случай автомобила ще започне да изпада в по чести регенерации. Това ще доведе до висок разход на гориво и сваляне на мощността на автомобила. Нашият екип може изцяло да реши всички тези проблеми. Всичко това се прави чрез чип тунинг и оптимизиране на Еку-то което повишава мощността на автомобила и сваля с до 20% разхода на гориво. Ето тук може да видите нашата услуга софтуерно премахване на дпф.

Нашите инженери предлагат най-добрите решения за премахване на ЕГР

Почти всеки съвременен автомобил е снабден с компютър и това налага намесата на специалист със софтуерни познания, каквито обикновено са инженерите. И тъй като физическото премахване на ЕГР задължително трябва да бъде последвано от софтуерното му изключване, е най-добре да се доверите на опитен инженер, който ще отстрани клапана изключително качествено и прецизно.
И тук е момента да ви запознаем с нашия екип и техните умения. Топ диагностика – това сме ние. Екип от най-добрите и опитни специалисти, които ще извършат най-прецизната диагностика на вашия автомобил, за да стигнат до същността на проблема и да преминат към неговото отстраняване. Не само сме най-добрите, но и си партнираме с най-добрите.

При преработката на файловете се доверяваме на инженери от Германия и тунинг студия от Amg, Acschmitzer, Mpower, след което вие получавате пълна гаранция. Вероятно всички знаете колко прецизни са немците, особено по отношение на автомобилите, затова можем да ви гарантираме възможно най-качествените немски услуги на достъпни цени.
При нас, в Топ диагностика ще бъде извършено възможно най-прецизното софтуерно премахване на рециркулационния клапан на вашия автомобил, независимо каква марка и модел е той.

Премахване на ЕГР без пушек

Премахване на егр клапан без пушек

Ако и след премахването му, вашият автомобил все пак продължава да пуши по време на движение, причината може да бъде само една – работата не е свършена, както трябва. Вероятно сте заплатили не много висока цена за услугата, а резултатът е нулев. А срещу тази не много висока цена допускаме, че клапанът е отстранен само физически, без да бъде изключен и софтуерно. Тоест, макар и вече заплатили, вие се оказвате в изходна позиция.
Благодарение на висококачествената апаратура, с която работим и прецизността на немците, с които си партнираме, можем да ви гарантираме, че при нас това няма как да се случи. За да ви уверим, че сме свършили работата си качествено, всеки наш клиент получава гаранция.

Намаляване на разхода за гориво чрез премахване на рециркулационния клапан

Липсата на тази част не е проблем за автомобила. Много по-лошо е, когато тя не функционира правилно – ще причини редица проблеми, които ще доведат до по-големи разходи. Един от тях е повишаването на разходната норма на горивото. Това е една от причините да се доверите на специалист, след чиято намеса, е логично разходната норма отново да се понижи.
За да сте сигурни, че сте направили най-доброто за своя автомобил, доверете се на най-добрите – Топ диагностика. След нашата намеса, няма да ви се налага често да се отбивате на бензиностанциите, защото работата ще бъде свършена перфектно. Благодарение на гаранцията, която ще получите от нас, можете да сте спокойни, че клапанът е отстранен като по учебник.
Увеличаване на мощността чрез премахване на клапана за рециркулация на изгорелите газове
Запушеният и неправилно функциониращ клапан оказва влияние и върху мощността на автомобила. След отстраняването му, двигателят започва да работи почти като нов, а на вас сякаш ви се струва, че със съвсем леко натискане на педала на газта, колата ви ще излети. Гарантираме ви, че ще установите това още при първото каране, след като сте си го получили от нас.

Също така предлагаме и премахване на адблу система чрез най-добрите софтуерни решения както в България така и в цяла Европа! Тази услуга се предлага както за леки коли така и за камиони и селско стопанска техника. Тук може да се запознаете с нашата услуга: Софтуерно изключване на адблу.

Ето защо да ни се доверите

Ние от Топ диагностика извършваме цялостна диагностика на автомобили, в която:
• висококачествена апаратура, благодарение на която бързо стигаме до същността на проблема;
• партнираме си с едни от най-добрите инженери в Германия и различни тунинг студия;
• даваме гаранция за всяка извършена от нас услуга;
• достъпни цени на услугите ни.
Удовлетвореният клиент е онова, към което винаги се стремим. Защото знаем, че когато той е доволен, ще ни препоръча на свои приятели и познати, както и ще ни посети отново, ако по автомобила му възникне някаква друга повреда. Затова винаги се стремим да предложим професионализъм, високо качество и коректно отношение на своите клиенти.