Пътна помощ в София

Пътна помощ в София

В напрегнатото ежедневие по софийските пътища, се случват чести пътнотранспортни произшествия и инциденти. Това е една от причините все повече водачи да търсят качествени услуги за пътна помощ в София. Разбира се, остарелият автопарк на повечето граждани, погажда лоши номера, като те също имат нужда от добри помощници на пътя в наши дни.
Топ Диагностика предлага пътна помощ в София, за да се чувствате спокойни във всяка точка на столицата. Екипът ни е изграден от професионалисти и притежаваме съответните коли, които ще откликнат на вашия апел за съдействие веднага щом се свържете с нас. В следващите редове ще се запознаете с нашите услуги, така че да знаете какви са конкретните ни оферти.
24/7 обслужване във всяка точка на София

Денонощна пътна помощ


Ние работим денонощно, за да бъдем на разположение на водачите, които се нуждаят от пътна помощ в София. Разполагаме с висококачествен превоз оборудван със задължителната техника, която осигурява безопасност при транспортирането на вашите автомобили, мотори, скутери и други превозни средства. При повикване идваме светкавично, за да ви укажем съдействие. Фирмата ни има достатъчно персонал, за да обслужи всички ваши сигнали.
Без значение в коя точка на столицата се намирате, ние няма да се забавим, тъй като сме се разположили на ключови места и имаме достъп до всяко едно място. Заели сме позиции, както в централната част на града, така и по кварталите, за да можем да реагираме моментално на повикванията ви. Ето защо, може да разчитате на експресните ни услуги.

Репатрак на превозни средства до КАТ в София

За автомобили и мотори нов внос предлагаме репатриране на возилата до столичния КАТ. Гарантираме 100% безопасен превоз, за да може да регистрирате невредимо новото ви превозно средство. Поемаме колите и моторите от посочен от вас адрес и ги транспортираме до компетентните служби за оглед и регистрация. При нас работят професионални водачи, които няма да допуснат инцидент на пътя, и ще се погрижат да свършат работата прецизно.
Ние от Топ Диагностика даваме гаранция за безопасно репатриране на МПС до КАТ. По този начин имате една своеобразна застраховка, която ще ви даде повече сигурност. Естествено, ще поемем всяка една щета, за която сме отговорни ние по време на изпълнение на служебните ни задължения. За щастие до този момент такива проблеми с нашите услуги не е имало.

Помощни действия на нашите екипи

Нашата пътна помощ в София не предлага само репатриране на автомобили до близки сервизи, ваш адрес или КАТ. Ние ще се съобразим със състоянието на возилото, и ако е възможно ще помогнем. Така например, ако ви трябва подаване на ток, то ние можем да го направим. Същото важи и за смяна на гума, напомпване на гуми и други малки услуги.
Имаме готовност да закараме колата ви до най-близката бензиностанция, ако сте свършили горивото. Познаваме добре столицата, така че се ориентираме бързо и ви отправяме към точното място. Готови сме да съдействаме и с компетентно мнение относно евентуалните повреди при автомобили и мотори, за да знаете какво да очаквате отивайки на сервиз.

Потърсете пътна помощ в София от Топ Диагностика

Има редица причини да изберете нашата пътна помощ в София. От написаното на нашите страници, може да видите колко полезни и разнообразни са предложенията ни. Тук добрата новина за столичани е, че за всяка наша услуга цената е 40 лева в София – град. Тарифите ни са фиксирани, тъй че няма значение от коя точка на града ще ни потърсите за помощ на пътя.
Персоналът ни е млад и интелигентен, а обслужването е на топ равнище, както може да се уверите и сами. При нас няма да срещнете негативно отношение, скрити такси и намръщени асистенти. Даваме си сметка колко неприятни биха могли да бъдат повредите на дадено превозно средство и се отнасяме внимателно към водачите проявявайки разбиране.


Главната ни цел, е не само да преместим колата от едно до друго място, а наистина да ви помогнем, така че да останете доволни, че сте избрали именно нашата фирма за пътна помощ в София. Протягаме ви ръка за партньорство и се надяваме да я приемете и да ни имате предвид, когато закъсате на пътя. Желаем ви безаварийно шофиране и всичко най-добро.