Работно време : 08:00-19:00 часа! Без почивен ден!
Обадете ни се : 0877197958
Пишете ни : topdiagnostika@abv.bg

Диагностика на Фолксваген

Автодиагностика за VW

Телефон: 0877197958 

Клиентите на Топ Диагностика вече могат да се възползват и от професионално извършена автодиагностика за Volkswagen в София. Притежателите на едноименната немска марка ще получат висококачествено обслужване включващо прочит на живи данни, тест на контролните модули, анализ на работата на горивната система, диагностика на електрическата система и други. Изпълняваме задълженията си работейки с иновативни сканиращи уреди и софтуер.

Ако искате да подложим на тест автомобила ви, то повикайте нашия млад и сплотен екип, който ще извърши автодиагностика на място в София. Не е нужно да ходите по сервизите, тъй като ние ще пристигнем на точния ви адрес светкавично, и ще се заемем с диагностицирането на превозното средство. Даваме и необходимата гаранция за качество и детайлни резултати.

Как извършваме автодиагностика за Фолксваген?

Диагностика на фолксваген

Различните модели на Фолксваген разполагат с вградени сензори, които дават информация за работата на контролните модули на автомобила. Тази информация се извлича посредством сканиращо устройство и софтуер, за да се види, дали всичко по колата работи правилно.

В много случаи може да се наложат модулни ъпдейти, програмиране, разкодиране и тем подобни. Ние ще направим всичко това за вас, с цел да останете доволни от услугите ни.

Огледът се предлага за леки и товарни автомобили, както и за джипове. Самата диагностика е насочена към клиентите, които искат да научат реалното техническо състояние на возилото. Разбира се, диагностицираме и всички останали марки принадлежащи към VAG групата. Използваме универсален софтуер Delphi и/или Launch, за да извлечем точните резултати.

Сканиращите уреди четат живи данни и автоматизирано откриват авариите в колата. В същото време чрез нашия компютър извършваме пълна гама от специфични функции. Премахваме наличните грешки в системата на VW и се грижим за това автомобилът да бъде приведен в пълна функционалност. След нашата намеса вече няма да изпитвате никакви затруднения.

В кои модули се появяват най-честите грешки?

От нашия опит с автодиагностика на VW сме установили, че най-честите грешки се получават в защитата на колата, заключването, управлението и волана, светлини, въздушната възглавница и така нататък. Причините за неправилното функциониране на даден модул могат да бъдат много. Така например, има възможност компютъра на колата ви да изисква подновяване (ъпдейт) на модул. В същото време са възможни грешки в програмирането и кодирането на софтуера.

При извършване на автодиагностика на място в София от Топ Диагностика, ще свържем сканиращата техника към возилото, и ще включим нашия компютър, на който има инсталиран софтуер за анализ на всеки отделен модул. В случай, че има налични грешки, то те ще се отразят на лаптопа ни. От този момент нататък минаваме по процедура на премахване / изтриване на грешките и връщането на безпроблемната експлоатация на дадения модул.

Предлагаме тестове на цялата гама джипове, леки и товарни автомобили Фолксваген. С наша помощ вече няма да се налага да хвърляте луди пари за части, тъй като ще научите истинската причина за неизправностите в превозното средство, и ще можете да я отстраните по-бързо.

Каква е цената за автодиагностика на Фолксваген?

В topdiagnostika.com ще намерите тарифите за диагностициране на всички марки автомобили. За тези, които търсят автодиагностика на място в София, ще трябва да заплатят 40 лева за самата диагностика и 10 лева за идването на адреса ви. Общата сума от 50 лева няма да ви натовари, а срещу парите си, получавате обслужване от добри професионалисти, с чиято помощ вашата кола ще заживее нов живот. Потърсете ни, за да се уверите във всичко това.

При положение, че ни гласувате доверие, ще се радвате на отлично отношение към вас и колата ви. В никакъв случай няма да злоупотребим с клиента, като изискаме отделни такси за предоставените услуги. Още повече, че ние имаме интерес от това да си партнираме в дългосрочен план, и да сме близо до вас, когато ви потрябва качествена автодиагностика.

За въпроси свързани със сканиращите ни уреди, софтуера, посещението на ваш адрес и тем подобни, може да се свържете с нас чрез телефон или да пишете на електронната ни поща. Екипите ни ще ви върнат бърз и точен отговор за всяко ваше запитване, така че не се колебайте да ни използвате, ако изпитвате затруднения с работата на седан, джип, комби, товарна кола и така нататък. Вижте формата за контакт в сайта, където сме публикували координати за връзка.

Предлагаме и оглед на автомобила преди покупка. ако сте си харесали употребяван автомил, но не сте сигурни дали техническото му състояние е добро, не се чудете, а ни потърсете. Ние от Топ диагностика ще направим цялостен преглед на автомобила и всичко това на място в удобен час за вас.