Работно време : 08:00-19:00 часа! Без почивен ден!
Обадете ни се : 0877197958
Пишете ни : topdiagnostika@abv.bg

Автодиагностика на Сааб и Волво

Автодиагностика за SAAB

Телефон: 0877197958 

Ние от Топ Диагностика сме една от малкото фирми в София, които предлагат автодиагностика за SAAB – шведски автомобили. За да постигнем добри резултати при извършването на тестове извличаме живи данни, които показват различни кодове за грешки. От нас зависи да изтрием грешите и да вкараме модулите в експлоатация. Екипът ни е подготвен да се заеме с отстраняването на грешките посредством програмиране, разкодиране, ъпдейти и редица други.

Работата ни включва още следене на различни параметри в реално време, диагностициране на електрическата система на автомобила, тестове на горивната уредба, отстраняване на грешките в паметта на компютъра и не на последно място анализ на функционалността на двигателя. Предоставяме и опция за автодиагностика на място в София, като за целта идваме с личен транспорт и носим със себе си нужния преносим компютър и сканиращи устройства.

Изпълняваме задачите по автодиагностика за Сааб чрез универсален диагностичен софтуер – Delphi и Launch. Това са програмите, които визуализират живите данни на екрана на нашия лаптоп. По този начин прочитаме и премахваме грешните кодове в системата. Ако има някакъв проблем с управлението на автомобила, запалването, дневните светлини, заключването и прочие, то ние ще го фиксираме, и ще го премахнем благодарение на гъвкавата ни техника.

Колите с много електроника често създават проблеми и поради тази причина, решихме да ви създадем удобството да се възползвате от автодиагностика на място в София. Обикновено, когато ходите по сервизи чакате дълго време реда си, а и не се знае до колко майсторите са компетентни. Ние обаче сме по-различни и предлагаме пълна гаранция за качество.

В случай, че се нуждаете от автодиагностика за SAAB в столицата, не се бавете, а се обадете на екипа ни, който ще ви посети на ваш адрес. С наша помощ ще върнете нормалното състояние на автомобила ви, и ще можете да го използвате спокойно в ежедневието без паника и страх.

Автодиагностика за Volvo

Притежателите на автомобили Volvo също могат да се възползват от нашата диагностика. Притежаваме специални сканиращи устройства и необходимия софтуер, за да подложим на тест вашата лека или товарна кола. Компютърът на возилото трябва да работи изрядно, ако искате да използвате всички негови функции. Ако това не се случва значи имате проблем.

Диагностичната ни техника ще прочете и обработи живите данни на превозното средство, за да се извлече необходимата информация за правилното му функциониране. В случай, че налице са грешки, екипът на Топ Диагностика ще ги отстрани по най-бързия начин. Целта е контролните модули да заработят правилно и да не създават проблеми на водачите.

Автодиагностика на Волво се извършва от хора, които имат опит с тази марка автомобили. Не бихме поверили колата си на случайни хора, а се съмняваме, че и вие ще го направите. Ето защо, когато имате нужда от тестове на автомобилната система, е желателно да потърсите добър изпълнител, който да се заеме с тази задача. В наше лице ще откриете верен партньор.

Разбира се, и тук се предлага автодиагностика на място в София. Имаме възможност да пристигнем бързо във всяка една част от столицата. Притежаваме техниката и софтуера, за да анализираме функционалността на волвото ви. До днес сме отстранили грешки и повреди на много леки коли, джипове и бусове, така че ще работим качествено и във ваша полза.

Не се съмнявайте, че ако изберете автодиагностика на Volvo от нас, ще се поздравите с успех. С няколко думи ние притежаваме най-добрите уреди, отличен софтуер и професионален екип, с чиято помощ авариите във вашата кола ще бъдат сведени до абсолютен минимум.

Скъпа ли е автодиагностиката на SAAB и Volvo?

Думата „скъпа” е много относителна. Ако карате нов модел SAAB или Volvo, едва ли ще се стреснете от 40 лева за услугата и допълнителните 10 лева за автодиагностика на място. За петдесет лева може да се погрижите за бъдещето на вашия автомобил и според нас това не бива да ви притеснява. Все пак инвестирате в колата си, която означава много за вас.

Постарахме се да дадем най-добрите цени и условия на нашите клиенти. По-важното е, че държим на високото качество и не правим компромис с него. Много хора биха похарчили цяла камара пари по скъпи сервизи, за да разберат какъв е проблема на возилото им, а ние предоставяме възможност да разберете повече за техническото състояние на колата за 50 лева.

Предлагаме пълен преглед преди покупка на употребяван автомобил. Може да се възползвате от услугата, като ни повикате на адрес при продавача независимо дали е авто къща или частно лице. Ние ще направим цялостен и обстоен преглед на автомобила:

-Преглед на двигател

-Преглед на ходовата част

-Преглед на трансмисията и съединителя

-Оглед на купето и интериора

-Преглед на запалителната и горивната система

-Преглед на Всички екстри и електронни компоненти както и пълна диагностика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *