компютърна автодиагностика на място в центъра на гр. София

Компютърна автодиагностика в центъра на София

Компютърна автодиагностика в центъра на София

Автомобилите в днешно време са изключително важни за повечето хора в София, тъй като разстоянията са големи, градския транспорт не е най-удобният начин за пътуване и т.н. За правилната поддръжка на една кола е изключително важно да бъде правена навременна компютърна автодиагностика, за да знаете моментното състояние, има ли грешки по някои модули или системи. Нашата компания е една от доказалите се на пазара и затова смело можем да кажем, че даваме най-доброто от себе си.

професионална компютърна автодиагностика на място в центъра на град София

Ако нямате свободно време да отидете до наш сервиз, то ние сме се погрижили да може да се възползвате от услугата компютърна автодиагностика на място в центъра на София. Цената на тази услуга варира според това на какво МПС ще бъде извършена диагностиката. Такъв тип диагностика може да бъде извършвана на леки коли, мотори, камиони, бусове, селскостопанска и строителна техника.

Премахване на ДПФ/ФАП филтър на място в центъра на София

Механичното и софтуерно премахване на ДПФ/ФАП филтър се налага при запушване или неправилна работа на системата. Друг повод може да бъде повишеният разхода на гориво, който е лош знак в повечето случаи или пък загубата на мощност при движение под наклон. Плюсовете от механичното и софтуерно премахване на ДПФ/ФАП филтъра са повече от минусите, като по-важните от тях са спада разхода на гориво, повишаване на мощността, по-добра работа на двигателя и горивната система.

премахване на дпф/фап филтър, механично и софтуерно в центъра на град софия

Вероятно голяма част от вас си задават въпроса колко би струвала подобна услуга, тъй като дпф/фап филтъра при различните марки и модели автомобили е различен, то цената по премахването му също варира. Ние предлагаме най-добрите условия за съотношението цена-качество като това зависи от поколението компютър във вашият автомобил. Цените започват от 200 лева и стигат до 600 лева.

Премахване на ЕГР на място в центъра на София

Стремежа към производството на автомобили, които отговарят на ЕВРО стандартите си има и своите „жертви“. Една от тях е добавянето на различни части, които ще спомогнат с това да не се замърсява околната среда по един или друг начин. Именно такава част е ЕГР клапана, който извършва рециркулацията на изгорелите газове и регулира потока на тези газове.

премахване на егр в центъра на град софия от специалисти и професионалисти

Механичното и софтуерно премахване на ЕГР в центъра на София без да има пушек докато карате колата си може да направите в нашите сервизи. Ние ви даваме гаранция, която много малко сервизи могат да ви дадат. Едно от предимствата, до които води премахването на този клапан е намалянето на разхода на гориво, към което се стреми и желае всеки един шофьор. Софтуерното премахване също е важно, като сме правили такова на всякакви марки и модели автомобили.

Премахване на АДБЛУ в центъра на София

За да бъде премахната системата АДБЛУ трябва да се вземе най-доброто решение, за да няма нежелани последствия след процедурата. Изключване на АДБЛУ в центъра на София можем да го направим и ние, като след изключването ще трябва да се направи препрограмиране, което да предотврати объркването на борд компютъра. Точно заради това е хубаво да се доверявате на специалисти и на доказали се сервизи, извършващи тази услуга. Погрижете се за колата без да имате странични притеснения!

премахване на адблу системата в центъра на софия