компютърна автодиагностика на място в ж.к Банишора

Компютърна автодиагностика в ж.к Банишора

Компютърна автодиагностика в ж.к Банишора

Компютърна автодиагностика… какво ли пък е това и защо трябва да го правим, и да даваме излишни пари. Сега ще ви дадем малко повече информация около тази услуга, която става все по-търсена от всички шофьори и къде можем да направим компютърна автодиагностика на адрес в ж.к Банишора.

диагностика на вашата кола на място в ж.к Банишора

Диагностиката на автомобила се състои в това да бъдат сканирани всички системи на автомобила и да излязат наяве всички грешки, които биха ви стрували скъпо при евентуален проблем. Всичко в нашата компания се прави с професионална апаратура, която се свързва внимателно към колата ви от нашите специалисти, а единственото, което вие трябва да направите е да се обадите и да си уговорите час за услугата. Разгледайте още тук:

При компютърната диагностика има няколко важни момента:

  • свързване на апаратурата
  • идентифициране на колата, която ще бъде диагностицирана
  • използване на живите данни в реално време
  • четене на кодове за грешки, които са потенциални проблеми
  • изпълняване на тестове и регенерации
  • изтриване на откритите кодове за грешки
  • интерпретиране на получените резултати

Софтуерно премахване на ДПФ на място в ж.к Банишора

ДПФ/ФАП филтъра (DPF) служи за драстичното намаляване на вредните емисии от изгорелите газове, които нашата кола „произвежда“. Този филтър се среща най-вече при дизеловите автомобили, които са считани за най-вредните за околната среда и дори се обмисля да бъдат спрени от производство.

софтуерно премажване на дпф/фап филтър на място в ж.к банишора

Трябва ли да бъде премахнат софтуерно този ДПФ/ФАП филтър или е по-добре да остане на мястото си. Много хора ще кажат, че махането му ще наруши ЕКО нормите или пък ще увреди вашата кола, но това изобщо не е така и ние сме го доказали с доволните си клиенти, които са се възползвали от услугата в ж.к Банишора. Плюсовете от софтуерно премахване на ДПФ/ФАП филтър дори ще намали разхода ви на гориво и ще увеличи мощността на автомобила.

Софтуерно премахване на ЕГР клапан на място в Банишора

Едва ли има шофьор, който иска колата му да влезе в авариен режим, като изхода от тази ситуация е само един, а именно скъп ремонт, който би могло да се избегне. Става на въпрос за механичното и софтуерно премахване на ЕГР клапан, като това се налага при проблем със системата за рециркулация на отработените газове.

софтуерно премахване на егр на място в ж.к банишора

Ако това не се направи навреме, то проблемите ще са ви в кърпа вързани. Има доста плюсове то механичното и софтуерно премахване на ЕГР. За още по-голямо удобство на нашите клиенти, ние предлагаме премахването му да стане на място, като адреса задавате вие.

Премахване на АДБЛУ на място в ж.к Банишора

За АДБЛУ системата не се говори чак толкова и затова тя не се знае от повечето шофьори не само у нас, а и в цял свят. Това, което вие трябва да знаете е, че тази система има много модули и сензори, които трябва да се следят и поправят навреме. Ние предлагаме премахване на АДБЛУ на място в Банишора, като всичко става чрез препрограмиране на системата за управление на двигателя. Може да бъдете сигурни, че по никакъв начин няма да навредим на вашият автомобил, а само ще сме му в помощ.

премахване на адблу на място в ж.к банишора