компютърна автодиагностика на място в ж.к Люлин, град София

Компютърна автодиагностика в ж.к Люлин

Компютърна автодиагностика в ж.к Люлин

Компютърната автодиагностика на място стана една от най-предлаганите и търсени услуги, чрез която може да проследите в реално време как работи колата ви, има ли някакви проблеми и откъде идват те. Съветваме ви да се доверите на компания като нашата, използваща само професионални диагностични уреди, за да бъдете сигурни в това, че всичко ще бъде както трябва. Ако искате да направим диагностика на вашата кола на място в ж.к Люлин, то трябва само да се обадите и да си заявите ден и час за услугата.

професионална компютърна автодиагностика в ж.к люлин град софия

Премахване на ДПФ/ФАП филтър в Люлин

Защо трябва да бъде премахнат ДПФ/ФАП филтър, задължително ли е това премахване и ако да, то кога трябва да се случи. Това са едни от най-често задаваните въпроси от наши клиенти, а и като цяло от всички шофьори на дизелови автомобили. Ние не веднъж сме казвали, че премахването на този филтър не е задължителна процедура, но е препоръчителна, за да бъде по-добре вашата кола, а и вие да бъдете спокойни, че няма да давате излишни пари за поправки, изчиствания и т.н. Механичното и софтуерно премахване на ДПФ/ФАП филтър може да стане и на място в ж.к Люлин, като то се налага когато той е достигнал края на живота си и възпрепятства нормалната работа на автомобила.

механично и софтуерно премахване на дпф в ж.к люлин софия

Какво ще последва от премахването на дпф/фап филтъра на вашата кола?

  • край на сервизните режими и светещите лампички по таблото
  • по висока мощност на вашият автомобил
  • по-нисък разход на гориво
  • без черен дим, излизащ от ауспуха
  • спестяване на пари от профилактично почистване на филтъра
  • ако филтъра и катализатора са в добро състояние, то може разхода по премахването да излезе по-евтино

Премахване на ЕГР на място в ж.к Люлин

Накратко ще кажем, че ЕГР клапана позволява на част от изгорелите газове да се върнат в смукателния колектор и да се смесят със свежият въздух, постъпващ в цилиндрите. Премахването на този клапан се налага когато той вече е запушен от оставащите твърди частици. Почистването му е временно решение и няма да си решите главният проблем, а именно с повторното му запушване. При по-новите автомобили се налага и софтуерно премахване на ЕГР клапан, за да не се показва индикация за проблем в системата на таблото.

премахване на егр клапан на място в ж.к люлин гр софия

Премахване на АДБЛУ в ж.к Люлин

Ако сте собственик на дизелов автомобил или сте бил такъв, то вие най-вероятно сте запознати с АДБЛУ системата, как работи тя, скъпа ли е за поддръжка и защо я има в колата. Тази система е известна със своята ефективност, но колкото и добре да звучи нещо, то знайте, че има и отрицателна страна на нещата. Един от проблемите с тази система може да бъде нейното запушване или повреда на даден компонент.

премахване на адблу системата на място в ж.к люлин в град софия

Друг проблем са разходите за поддръжка и купуването на АД БЛУ течността, която е важна за поддържането на ЕКО стандарти. Ако сте се решили да премахнете тази система от вашата кола, то вие може да се доверите на нас и опцията ни за премахване на АДБЛУ на място в ж.к Люлин. Обещаваме професионална и бърза работа!