компютърна автодиагностика на място в ж.к Драгалевци, софия

Компютърна автодиагностика в ж.к Драгалевци

Компютърна автодиагностика в ж.к Драгалевци

Какво представлява диагностиката на една кола, къде може да бъде направена, с помощта на какво и колко ще струва са едни от най-често задаваните въпроси. Когато вие ходите на профилактичен преглед при доктора си, то очаквате да ви се каже дали ви има нещо или пък сте здрави… точно така е и с колата ви когато я закарате да й бъде направена компютърна автодиагностика на място.

диагностика на кола на място в драгалевци

С помощта на диагностични уреди и специализиран софтуер ще може да разберете в реално време какви грешки има по автомобила и следователно решения, които да предприемете, за да не се налага да платите солидна сума за последваща поправка.

Механично и софтуерно премахване на ДПФ/ФАП филтър в ж.к Драгалевци

Подобрението на ЕКО нормите през годините при производството на автомобили е наложило инсталирането (добавянето) на допълнителни филтри за изгорели газове- ДПФ/ФАП. Тези филтри имат за цел да отстраняват твърдите частици от изгорелите газове и по този начин колата ви да бъде по екологична.

премахване на дпф/фап филтър на място в ж.к драгалевци, софия

ДПФ/ФАП филтъра обаче си има своя живот, както всеки един друг компонент по автомобила. Запушването на филтрите води до редица проблеми, като минаването на двигателя в авариен режим, по-висок разход на гориво и още други. В следствие на това запушване може да се повреди турбото на колата и ЕГР-а. Именно затова ние ви предлагаме услугата за механично и софтуерно премахване на ДПФ/ФАП филтър на място в ж.к Драгалевци, за да бъдете спокойни за автомобила си и няма да мислите за това дали има запушване, трябва ли да правите водородно почистване и колко ще ви струва всичко това.

Премахване на ЕГР на място в ж.к Драгалевци

Както всички знаем, че няма нищо вечно, та така стоят нещата и с ЕГР клапана, който с времето се зацапва, износва и запушва. Последствията са неправилното функциониране на компютърна на колата, като най-често биват отчитани грешки и влизане в авариен режим.

Има няколко начина за разрешаването на проблемите с ЕГР клапана и те са следните:

  • промяна стойността на количеството отработени газове
  • сваляне и почистване
  • замяна с чисто нов клапан или такъв втора ръка
премахване на егр на място в ж.к драгалевци, софия

Можем обаче да твърдим, че всички от горепосочените методи за решаването на проблем с ЕГР-а не са напълно ефективни! Именно затова ще предложим механичното и софтуерно премахване на ЕГР клапан на място в ж.к Драгалевци. Знайте обаче, че само механичното премахване не е достатъчно и затова се налага софтуерно изключване. Всичко ще бъде направено от специалисти и ще ви бъде дадена гаранция, че няма да имате проблеми след премахването.

Премахване на АДБЛУ в ж.к Драгалевци, град София

Когато се повдигне въпроса с премахването на АДБЛУ системата се появяват и различните мнения в шофьорите. Искаме да кажем, че няма ясно изразена страна, която се взима от собствениците при запитване дали трябва да се направи това премахване/изключване на АДБЛУ. Ние искаме да кажем, че премахване на АДБЛУ на място в ж.к Драгалевци по никакъв начин няма да навреди на вашата кола, а дори ще спестите разходи и притеснения относно нея. Плюсовете са повече от минусите при извършването на тази услуга и ви гарантираме, че ще останете доволни.

премахване на адблу системата на място в ж.к драгалеци