Защо е важно да се направи компютърна диагностика преди да се купи кола

Защо е важно да се направи компютърна диагностика преди да се купи кола

Реални ли са километрите на колата
Проверка за километрите на автомобила

Когато решим да се сдобием с нов автомобил, най-добре е да не купуваме на сляпо, а да потърсим специалисти за извършване на компютърна диагностика на място. Професионалната автодиагностика ще ви покаже дали колата има скрити дефекти или е наред.

Компютърна автодиагностика на място

Компютърна автодиагностика на място

Важно е да направите диагностичен тест преди покупка, защото така ще откриете всеки проблем в колата навреме, което ще ви спести време, нерви и пари за викане на пътна помощ или скъп ремонт.

В компютърната диагностика влиза широк спектър от дейности. При автодиагностиката специалистите от екипа на topdiagnostika.com ще свържат специалния диагностичен тестер с компютъра на колата и ще провери пълното техническо състояние на автомобила.

Ние сме специалисти в тази дейност, както и в областта на пътната помощ и при изкупуването на коли.

Един диагностичен тест проверява всички системи на колата като антиблокиращата система за спирачки, системата за контрола на сцепление, електронната програма за стабилност, системата предупреждаваща при спадащо налягане в гумите, системата за спирачната асистенция, т.нар.

Прочитане и изтриване на грешки в автомобилът

Sensotronic Brake Control и т.нар. Active Body Control. Тестът прави одит и на системата за окачване, системата за следенето на дистанцията, активните предни светлини, системата за безконтактното отключване, заключване и стартирането на колата, автоматичната климатична система, парктроникът.

Чрез този тест преди покупката на колата може да откриете всеки проблем с двигател, скоростна кутия, изпускателна система, спирачки, горивна система, въздушен поток, охлаждаща течност, бобини, дросел и всеки друг компонент в автомобила, който може да ви коства скъпо струващи проблеми в бъдеще.

topdiagnostika.com предлага огледи и диагностициране на всяко кола втора ръка, която сте решили да купите, а при нужда може да използвате и нашата услуга по пътна помощ или оглед при изкупуване на коли.

При нас ще получите качествено, професионално и бързо обслужване по частичната диагностика, която е съсредоточена към дадена част на автомобила, или по пълна диагностика, която обхваща обстойна проверка на всяка една част на бъдещата ви кола.

Диагностичният тест обикновено се извършва бързо в рамките на 1-2 часа, а резултатите са гарантирани.

Така ще имате пълна представа за моментното състояние на желания автомобил и ще се застраховате от грешки.

Ние предлагаме всички тези услуги през цялата седмица без почивен ден. Нашите специалисти са опитни, квалифицирани и перфектно сработени, а техниката, с която работим, е на световно ниво. В същото време се стремим да поддържаме атрактивни цени, които да са по джоба на всеки клиент и които са сред най-ниските за тези услуги в страната.

Ние имаме богат опит при избора и оглед на кола и сме специалисти в областта на автомобилите и тяхната механика затова може да ни потърсите при всякакви проблеми и съвети по телефона: 0877197958