компютърна автодиагностика на място в ж.к обеля, гр. софия

Компютърна автодиагностика в ж.к Обеля

Компютърна автодиагностика в ж.к Обеля

С удоволствие искаме да Ви съобщим, че вече може да направите компютърна автодиагностика на място в ж.к Обеля с помощта на нашата компания и професионализма в нея. Ние сме се доказа във времето с отношението към работата си и нашите клиенти, хилядите извършени диагностики и голям % на удовлетворение от стореното.

компютърна автодиагностика на място в ж.к Обеля, София

Чрез нашата диагностика ще може в реално време да проследите състоянието на колата (четене на живи данни), дали има някакви грешки или проблеми, а след това всички грешки ще бъдат изтрити от компютъра на колата, а за проблемите ще ви бъдат дадени съвети. Доверете ни се и няма да съжалявате.

Премахване на дпф/фап филтър на място в ж.к Обеля

Това е услуга, предлагана от нас, която се налага в случаите на много запушен филтър за твърди частици, при който и водородното почистване няма да помогне с нищо. С такъв филтър е оборудвана всяка дизелова кола, а софтуерната програма към него е с цел да изпълнява автоматична регенерация. Тази софтуерна програма много често не завършва своят цикъл на работа и оттам се получава запушването на катализатора, като причините за честото гаснене на автомобила или карането на ниски обороти (обикновено в градски условия).

премахване на дпф/фап филтър на място в ж.к обеля, гр. софия

Има ли начин да се отървем от проблемите без премахване на дпф/фап филтъра?

По-горе споменахме за така нареченото водородно почистване. То би могло да реши проблема, но ако той е все още в зародиш. Ако вече филтъра е запушен, то вероятността за някакъв резултат е много малък.

Защо да изберете точно нас за премахването на ДПФ/ФАП филтъра?

Причините за това да изберете нас са много като първата е професионализма, с който работим, нашите професионални уреди и методи. Също така ние предлагаме механичното и софтуерно премахване на ДПФ/ФАП филтър на място в ж.к Обеля. И не на последно място ние гарантираме, че производителността на двигателя ще бъде на макс, разхода на гориво свален, а проблемите забравени.

Премахване на ЕГР в ж.к Обеля

Малко ще са шофьорите, които биха се навили да премахнат ЕГР клапана без да имат допълнително информация за таза услуга, последствията от нея и какви пари ще трябва да дадат. На първо място ще кажем, че целта на този клапан е да позволи на част от изгорелите газове да се върнат обратно в смукателния колектор, там да се смеси със свежия въздух и по този начин да се намали температурата на горене и следователно да се нали количеството на вредните газове.

премахване на егр на място в ж.к обеля 
EGR off

Премахването се налага в случай, че този клапан бъде запушен от образуващият се нагар. Ще разберете за проблем с ЕГР клапана когато колата ви започне да губи мощност, педала на газта не реагира както обикновено, а разхода на гориво започне да скача. Софтуерно премахване на ЕГР клапан се прави след механичната намеса, за да не бъдат отчетени грешки от бордкомпютъра на колата. Предимствата са много и със сигурност няма да сгрешите, ако ни се доверите.

Премахване на АДБЛУ в ж.к Обеля

За АДБЛУ системата не се знае много и затова е добре преди премахването й да прочетете малко повече за нея или пък да се допитате до специалисти, които да обяснят малко повече. Ние сме една от малкото доказали се компании в изключване/премахване на АДБЛУ на място в ж.к Обеля. Всичко става бързо, професионално и на добра цена. Единственото нещо, което трябва да направите е да се обадите на телефонът в сайта или пък да ни пишете, за да запазим дата и час за премахването на вашата АДБЛУ система от автомобила.

ADBLUE off
премахване на адблу на място в ж.к обеля, софия