компютърна автодиагностика на място в ж.к Студентски град

Компютърна автодиагностика Студентски град

Компютърна автодиагностика Студентски град

Услуга, която става все по-търсена в София е автомобилна компютърна диагностика на място в ж.к Студентски град. Ние знаем, че повечето хора ходят на работа и нямат възможност да оставят колата си в сервиз за диагностиката и затова решихме да предложим такава, но на адрес, посочен от клиента. По този начин всеки може да прецени кога е точният ден или час, за да обърне нужното внимание на колата си.

Компютърната диагностика на автомобил се извършва с помощта на специални диагностични инструменти и софтуер, които се свързват към електронната система на автомобила. Ето няколко стъпки при компютърна автомобилна диагностика:

 1. Свързване на Диагностичната Апаратура:
  • Използването на диагностична апаратура е първата стъпка. Тя се свързва към конектора за диагностика на автомобила, който обикновено се намира под таблото или в близост до волана.
 2. Четене на Кодове за Грешки:
  • Диагностичната апаратура чете кодове за грешки от електронната система на автомобила.
  • Тези кодове предоставят информация за проблемите или неизправностите в различните компоненти на автомобила.
 3. Ние ще ви разясним всички Кодове за Грешки:
  • Нашият екип извършва диагностиката, интерпретира кодовете за грешки и определя причината за проблема.
  • Кодовете обикновено са стандартизирани и съответстват на определени проблеми или системи.
 4. Прочитане на живи данни и сензори:
  • Диагностичната апаратура предоставя достъп до живи данни от различните сензори и компоненти на автомобила.
  • Това позволява на техниката да следи реалното състояние на системите по време на работа на двигателя.
 5. Графично показване на стойности и тестове:
  • Нашите професионални диагностични инструменти предоставят графична интерпретация на данните и възможност за изпълнение на различни тестове на системите.
 6. Специализирани Тестове и Процедури:
  • В зависимост от откритите проблеми, ние можем да изпълни специализирани тестове и процедури за уточняване на причините за неизправността.
 7. Изготвяне на Доклад и Препоръки:
  • След завършване на диагностиката, изготвяме доклад с резултатите и препоръките за ремонт и/или поддръжка.

Доверете се на най-добрите в бранша за да получите перфектно обслужване и професионална диагноза. Екипът ни е с опит над 10 години и има преминали курсове и специализация в Германия и Италия!

Премахване на ДПФ в ж.к. Студентски град

ДПФ филтърът е този, който задържа твърдите частици от изгорелите газове и не позволя замърсяването на околната среда. Премахването му в непрофесионална среда може сериозно да навреди на вашата кола, тъй като трябва и софтуерно премахване. Ако сте от ж.к Студентски град и искате да премахнете дпф филтъра на вашият автомобил, то вие може да го направите при нас по всяко едно време. Доверете се на опита и специалистите в сервизите ни!

премахване на дпф в ж.к Студентски град

Ето няколко съвета ако все пак не искате да махате на този етап филтъра за твърди частици

Двигателите на съвременните автомобили с дизелово гориво автоматично стартират процес на регенерация на дпф филтъра (DPF), когато се изпълнят определени условия. Въпреки това, ако искате да насърчите автомобила ви да извърши регенерация на DPF ръчно, следвайте тези стъпки:

Тест драйв:

 • Подкарайте автомобила си на дълъг път или автомагистрала, ако е възможно.
 • Регенерацията обикновено се стартира при по-високи скорости и високи температури на двигателя.

Поддържайте постоянни обороти:

 • Опитайте се да поддържате константни и високи обороти на двигателя над 3000 оборота, като използвате по-ниски предавки.
 • Това помага за поддържане на по-висока температура на горивото и изпускателните газове.

Дълги периоди на каране:

 • Ако възможно, избягвайте къси разстояния и чести спирания.
 • Дългото шофиране при по-високи обороти могат също да насърчат регенерацията.

Не гасете двигателя:

 • Препоръчително е да не изключвате двигателя по време на регенерация, докато автомобилът е в движение.

Следете Индикаторите:

 • Ако автомобилът ви има индикатор за регенерация, следете го. На някои автомобили този процес може да бъде визуализиран чрез специфични светлини на таблото.

Важно е да отбележа, че ръчната регенерация може да не реши всички проблеми с дпф филтъра и може да се наложи да потърсите професионална помощ, ако проблемите продължават. Тогава идваме ние на помощ от Топ диагностика с професионална апаратура. Можем да направим принудителна регенерация чрез автомобилна диагностика или да премахнем изцяло софтуерно вашият дпф/фап филтър и всичко това на място при вас.

Премахване на ЕГР клапан в Студенстки град

ЕГР-а системата пренасочва малко, но достатъчно количество отработени газове обратно в двигателя, за да може той да понижи температурата на горене. Премахването на ЕГР клапана се прави в случай, че той не може да бъде почистен хубаво и няма да отговаря на ЕВРО стандартите. Премахването може да стане на място в ж.к Студентски град, като ще се наложи и софтуерното му изключване, за да бъдем сигурни, че всичко ще бъде наред след това.

премахване на егр в ж.к Студентски град

Премахване на Адблу на място в Студенстки град

Нашата компания е една от малкото, които се занимава от доста време със софтуерно премахване на Адблу системи. Гаранцията при нас е на максимално ниво, тъй като всичко се върши с професионални уреди и хора, знаещи какво правят. Деактивирането на Адблу системата върви ръка за ръка с премахването на светещите предупредителни светлини на таблото, за да не се чудите откъде идват тези проблеми или грешки. Всичко завършва с препрограмиране или малък блок на част от системата.

Премахване на адблу студентски град