Професионална диагностика на Фолксваген

Професионална диагностика на Фолксваген

Тъй като в последно време нашумява немската марка кола- Фолксваген, ние Ви припомняме че извършваме пълна автодиагностика на този вид автомобил. Така че, който притежава тази кола може да се възползва от нашите услуги, като посети наш сервиз или просто повика техниците ни на място, които да си свършат работата.

Автодиагностиката от нашата компания става с иновативни и много ефективни уреди, които прочитат живи данни, анализират горивни системи, правят пълна диагностика на електрическата система, тестват контролните модули и много други.
Нашата компания предлага перфектната автодиагностика на място в София за Фолксваген, както и за всякакви други марки автомобили.

Как се извършва самата диагностика на Фолксваген?

Всеки модел на Фолксваген има вградени сензори, като те дават ценна информация за работата на различните модули на автомобила. Тази информация достига до нашите специалисти чрез устройство и софтуер, за да се разбере как функционира автомобила.

В някой от случаите на диагностика се налагат допълнителни ъпдейти на отделните модули, допълнителни програмирания, разкодиране на някои места и други. Това не е нищо плашещо за нашите техници. Те ще извършат всички нужно по обновяването и програмирането.

Диагностиката се прави главно, за да се установи моментното техническо състояние на автомобила и ако евентуално бъдат открити някакви проблеми или грешки те да бъдат премахнати или изтрити.
След цялата диагностика, ние Ви гарантираме, че няма да имате последващи проблеми, които да вредят на вашият автомобил. Автомобилът Ви ще бъде приведен в пълна изправности и готов за път.

Къде са най-честите грешки?

От всички направени диагностики досега можем да кажем, че най-често срещаните грешки са от неправилното функциониране на някой модул или заради грешки в компютъра като нужда от ъпдейт или някакво разкодирване. При Фолксваген много често се полушават проблеми със заключването на автомобила, светлините, еър бега, както и с управлението на волана.

При автодиагностика в нашата компания, ние свързваме нашата професионална техника към компютъра на автомобила и анализираме всеки отделен модул.
Ние предлагаме автодиагностика на цялата гама леки и товарни автомобили Фолксваген, както и на джипове. С направата на диагностиката, вие ще спестите доста пари от купуването на части и напразното каране на автомобила по сервизи, в които не може да Ви бъде помогнато ефективно.

Цени:

Като цяло за леките автомобили цената на автодиагностиката е 50 лева с идването до адрес, на който вие желаете. За останалата гама автомобили може да разгледате цените на сайта. Важно е да знаете, че това което получавате за тези пари е много качествено и полезно за автомобила Ви.

За вашите нужди:

  • Ако сте закъсали на пътя поради какъвто и да е било проблем и Ви трябва помощ, то вие може а потърсите услугите на Пътна помощ София, които ще Ви подсигурят нужния превоз до адрес или до техен сервиз за поправка.
  • Ако случайно сте си харесали автомобил, който да купите и не сте сигурни за качеството му, то вие може да потърсите услугите на фирма за оглед на кола, както и на сервиз за компютърна автодиагностика в град София!